| 14 Kasım 2007, 08:26:08 |
|
|
 |
« :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapHayatımın En Büyük Anlamı Ruhum Canım Dünyam Benim Biricik Eşim Doğum Günün Kutlu Olsun Seni Seviyorum Nice Yıllara BirTanem İyiki Varsın... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
SÖYLESEM TESİRİ YOK SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL..Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTıklamadan Asla Geçme
|
|
|
| 14 Kasım 2007, 08:43:22 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
Sağol Canım Seninle Birlikte Nice Senelere!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Kasım 2007, 08:57:53 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUqur Abim İyiKi Doqdun Nice MutLu Doqum qünLerine İnş..  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapKonusanResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLer.Com
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 14 Kasım 2007, 08:59:04 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Buda Benden Olsun İyiki Doğdun Arkadaşım ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Kasım 2007, 09:13:07 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
Teşekkürler Hepinize!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Kasım 2007, 09:28:31 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
Nice Mutlu Yıllara..... 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 14 Kasım 2007, 10:21:02 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İyi ki doğdun turkuaz abi iyi ki doğdun turkuaz abiiiiiii
Samyeli ablamla beraber sonsuz sonsuzzzzzzzzzz ennnn büyük mutlulukları yaşamanız dileğimle.Hayatınız boyunca herşey ama herşey gönlünüzce olur inşallah. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
| 14 Kasım 2007, 12:09:40 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Kasım 2007, 12:52:50 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
mutlu yıllar
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap{ AqŁâмâsıη Đîyє Çocuk Yûяєqîм} EŁmâ Şєkєяî dє AŁdıм, ßâŁondâ, Pâbuçtâ Bû SôN Çizik ßırâktığım...
|
|
|
| 14 Kasım 2007, 13:07:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
Teşekkürler Arkadaşlarım!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Kasım 2007, 13:53:21 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
daha nice mutlu yillara insallah sevdiklerinle beraber kardesim DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN
|
|
|
|
|
|
ALLAH'IM ! Bana Seni Sevdirecek Ve Beni Senin Sevgine Yaklastiracak Insanlarin Sevgisini Nasip Eyle
|
|
|
| 15 Kasım 2007, 01:10:34 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
Teşekkür Ediyorum Sizlere!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Kasım 2007, 10:00:50 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 :» |
|
Uğur abim doum günün kutlu olsun nice mutlu senelere hep beraber
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Kasım 2007, 12:56:38 |
|
|
 |
« Yanıtla #15 :» |
|
Teşekkür Ediyorum Kardeşlerim!
|
|