Administrator
Grubu : Emektar Üye
Konular : 1242
Üye İd : 12
Rep Puanı : 135

|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Ağustos 2007, 03:28:51 » |
|
Ramo & Nilo - Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Ramo: Can, can bize emanet Dünya bize yedektir Misafir, misafirhanemis devre felektir Cahi ömrü israf edip erittim Bundan böyle, hakka dönsem yeriktir Özledim bana umut veren sözlerini Yalan dolu gözlerini Beni hergün aglattigin günleri Seni sevmiyorum dedigini Cok özledim cook Kalpsiz olsanda Bana söz verip kacsanda Beni sevmesende, istemesende Gözlerini, gözlerini, gözlerini özledim....
Nilo: Sanmaki, sanmaki sana olan sevdam bitecek Bu kalbim, bu kalbim baskasini sevece Bedenim baskasinin olsa bile, Ruhum, kalbim, tek senin olacak Söz verip kacmadim. Yalandi, yalandi seni sevmiyorum degisim, Mecburdum, mecburdum bunu söylemeye, Senin icin yaptim, senin icin yaptim, Canina kiyamasinlar diye yaptim, Vurmasinlar diye yaptim Beni senden kopardilar Beni canimdan ayirldilar Sen olmasan yasarmiyim saniyorsun? Sensizlik bana ölüm, Istermiydim o güzel gözlerin yansin? Istermiydim kalbin sagfiyla dolmasini? Istermiydim senden ayrilmayi? Istemezdim Asla, asla Bende seni özledim Bende seni özledim bitanemmmm....
Ramo:Özlememek eldemi Senin gibi, senin gibi birini Layık degildim belki sana Yeterince sevmedim belki Ama sana layık olmak icin cabaladigim günleri Günleri cok özledim Birgün sende seversin Karsiliksiz aska düsersin Özlememen gereken seyleri özlersin Anca o gün, iste o gün O gün beni anlarsin, beni anlarsinn.....
Nilo:Nolur sus, sus yeter Kendini suclama artik Layık olmadigini düsünüyorsun Oysaki ögle degil Benim icin Benim icin senin sevgin Senin askin daglar kadar Karsiliksiz ask degildi Ben de seni ölümüne seviyorum Ama, ama zorla beni senden ayirdilar Sen bunu bilmesen de, hissetmesen de Belki bedenlerimizi ayirdilar Peki ya, peki ya kalplerimizi? Kalplerimizi asla ayiamayacaklar Hicbir zaman Buna izin vermicem, asla Unutma biz bir caniz belki bu hayatta Sonsuza dek birlesmeyecek ellerimiz Ama, ama yüce tanrim Bizi yanina aldiginda Kimbilir olur ya hani Orada bizi birlestirir Ve ruhumuzu rahata kavusturur Unutma bebegim Seni orada bekleyecegim Seni seviyorum Seni seviyorum Ve hep sevecegim Hep sevecegim Seni seviyorum, kimse sevmesin seni Seviyorum, hemde deliler gibi....
|