| 17 Mart 2007, 03:39:12 |
|
|
 |
« :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİstekler Burdan Yapılır ve Burdan Cevap Verilir Farklı Bir Başlık Açmayınız Cevaplanmadan Silinecektir... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
12 Aralık 2008'de Askerim Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı - Ulaştırma / Etimesgut / ANKARA
( Ağlayacaksın...Hep yanacaksın, kimi görsen beni ARAYACAKSIN. Buz tutmuş yüreğim, hasretinle dolu kaybettiklerine A Ğ L A Y A C A K S I N... )
|
|
|
| 20 Mart 2007, 09:31:47 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
Esrarengiz Abicim yine Ben .. youtubede .. akman kardesler .. yazip Search yaptiginda bir muzik cikiyor muzik ismi yok ama videolu o muzigi dinlyerekten o muzigin ismini örenebilirmsiin yada bulup linkini verebilirmisin ? ben ses kaydi yapmaya calistim ama hic hos olmuyor ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Mart 2007, 10:57:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLink Yenileniyor.... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
12 Aralık 2008'de Askerim Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı - Ulaştırma / Etimesgut / ANKARA
( Ağlayacaksın...Hep yanacaksın, kimi görsen beni ARAYACAKSIN. Buz tutmuş yüreğim, hasretinle dolu kaybettiklerine A Ğ L A Y A C A K S I N... )
|
|
|
| 23 Mart 2007, 06:53:46 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
Abicim TskLer Bu Parcada Isime Yaradi Ama Ordaki MuziK Fidan Gibi DeqiLde SevDim Ama SeviLmedim Parcasiymis .. Yinede TskLer Emegine Saglik Indiriyorum ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Mart 2007, 02:58:43 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAllah Allah o zaman çok benziyo dimi ben ayırt edemedim  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Ağustos 2007, 09:39:51 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
abi yha dj pakito gibi ünlülerin ndn yeri yok ve bu dosyalar indirilmio çoğu ndn böle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Ağustos 2007, 10:01:09 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2007, 07:14:49 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
BU ŞARKILAR TIRT.Bİ LAYDEE JANE VEYA Bİ MAC ZİMMS GÖREMEDİM.Club müzik dinliyosanız bunlar iidir.trance ın kraliçesi laydee jane.ama her zman progressive house müzik iyi gider.burada kimsenin o kadar bilgisi olduğuna inanmıyorum.neyse hepiniz aeolun......!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Ağustos 2007, 07:30:23 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
(TuRKuaZ) brader konu biraz degisik olabilir ama senden bir ricam var yaaw ben euro star kanalinda wapmatix gibi reklamlarda bir muzik duydum sanki turkce bir rtimi var gibi cok hos birsey o sarkinin adini bilmende imkan varmi acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Ağustos 2007, 02:35:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 31 Ağustos 2007, 08:03:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
sanki turkce donsoz muzigi gibi ve ve sarkinin altyapisida electronic muzigi gibi ritm var vallah star kanalini hep seyredirim ve arada sirada cep telefon muzikleri reklaminda cikartiyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 31 Ağustos 2007, 23:30:10 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Kasım 2007, 15:13:40 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
emegine salık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Mart 2008, 04:20:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
emeğe saygı
|
|
|
|
|
|
dj kurnaz remixlerim icin msn den konuşup remixlerimi dinlete bilirim
|
|
|
| 18 Temmuz 2008, 09:46:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 :» |
|
Mixlerimi buraya nasil ata bilirim   ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Kasım 2008, 17:12:20 |
|
|
 |
« Yanıtla #15 :» |
|
saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Ocak 2009, 14:01:26 |
|
|
 |
« Yanıtla #16 :» |
|
s.a dj emre serin çarşı remx şarkısını bulursanız sevinirim saygıalşrımla....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Ocak 2009, 04:46:52 |
|
|
 |
« Yanıtla #17 :» |
|
Dj Emre Serin - Serin Prodection - Çarşı Remix 2009 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİndirmek İçin Tıklayınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|