| 17 Mart 2007, 02:19:25 |
|
|
 |
« :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAh bu filmi kaçırmıştım ! Gitmeye fırsatım olmadı ! Keşke şu filmide izleseydim ! Param yoktu gidemedim :Y !
Bu sorunların çözümleri işte burda KONUŞANKALPLER' de hadin bakalım iyi seyirler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
12 Aralık 2008'de Askerim Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı - Ulaştırma / Etimesgut / ANKARA
( Ağlayacaksın...Hep yanacaksın, kimi görsen beni ARAYACAKSIN. Buz tutmuş yüreğim, hasretinle dolu kaybettiklerine A Ğ L A Y A C A K S I N... )
|
|
|
| 03 Nisan 2007, 06:32:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
Süper çalışma gerçekten süpersin başırılarının devamını bekliyor OKUL ve SINAV filmini istiyorum ;L
|
|
|
|
|
|
SÖYLESEM TESİRİ YOK SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL..Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTıklamadan Asla Geçme
|
|
|
| 03 Nisan 2007, 06:54:13 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
ayy sen aştın he korsan müzikten sonra şimdide korsan film he walla helal olsun ;L
bende ÇILGIN DERSANE filmini istiorum bide TESTERE3 ü istiorum ;L şimdiden sağol
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 03 Nisan 2007, 07:13:22 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTamam arkadaşlar bakıyorum istediğiniz filmlere ama sea çılgın dersane olmaz ya o sansürlüde bana şey ımmmm anlarsın ya Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
12 Aralık 2008'de Askerim Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı - Ulaştırma / Etimesgut / ANKARA
( Ağlayacaksın...Hep yanacaksın, kimi görsen beni ARAYACAKSIN. Buz tutmuş yüreğim, hasretinle dolu kaybettiklerine A Ğ L A Y A C A K S I N... )
|
|
|
| 03 Nisan 2007, 07:24:29 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
tmm esrarengiz olmasada olur ;L o zaman testerebin bütün serisini istiom mümkünse tabi ;L
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 03 Nisan 2007, 07:25:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
ESRARENGİZ SİNEMA SONUÇTA ALTINA ÇOCUKLAR İZLEMESİN FALAN DE İŞTE ;L
|
|
|
|
|
|
SÖYLESEM TESİRİ YOK SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL..Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTıklamadan Asla Geçme
|
|
|
| 03 Nisan 2007, 07:30:38 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Nisan 2007, 08:54:12 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapSınav tamamdır baylar bayanlar merdivenden kayanlar üç göbek atanlar. ( iyice çocuklaştım he :Y ) Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Nisan 2007, 09:24:51 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTestere 3 ü bulamadım hiç yoktan youtubeden koyayım dedim. Demiştim sinema filmlerinden mp3 te olduğu kadar iddialı değilim diye  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Nisan 2007, 03:37:06 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
Yine çok iyi gidiyorsun vallla ben filimleri izliyorum her akşama rkadaşlar seçmece filimler izleyin tavziye ediyorum Ah Nerede gibi tr filmleri hariç diğerleri muhteşem :G
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Nisan 2007, 06:55:58 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
olsun esrarengiz sağol emeğine sağlık çok ii gidiosun bence süpersinnnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Nisan 2007, 09:06:27 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBen bu gazla Türkiyenin doğalgaz giderini karşılarım  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Nisan 2007, 21:36:53 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
Esrarengiz bak saat 5 buçuk ve ben film arıyorum bulamadım offf rica ediyorum PULSE,LABİRENT,ÇILGIN DERSHANE, BU FİLİMLERİ BUL sen bulursun pis korsancı seni ;L
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Nisan 2007, 09:48:47 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
esrarengiz madem kurtlar vadisini koyuyosun lost uda bulabilirmisin senden rica etsem ;L
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Nisan 2007, 01:05:37 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 :» |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLost Dizi Maxdaki Lost değil mi  bakarım onada ama bu sinema bölümünde sizlere yardımcı olamıyorum. Sonra üzülüyorum ama demiştim baştan bulamayabilirim diye kusura bakmayın Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Nisan 2007, 06:33:02 |
|
|
 |
« Yanıtla #15 :» |
|
evet dizimax de yayınlanıo ama o 3. sezon sen belki 1. ve 2. sezonu bulabilirsin ama bulamasanda canın sağolsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Nisan 2007, 10:16:47 |
|
|
 |
« Yanıtla #16 :» |
|
İyiki film istedik benden isteseydiniz gider yaratırdım bulamadığım taktirde oyuncuları bulup size canlı canlı sinema keyfi yaşatırdım ama benim filmleri bulmadınız :U
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Haziran 2007, 06:49:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #17 :» |
|
ya esrarengizzzzzzzzzzzzz çılgın dersaneyi hala bulamadınnnnnnnnnnnnmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı istiorum ben onu yaaaaaaaa banane banane :H
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Temmuz 2007, 01:58:10 |
|
|
 |
« Yanıtla #18 :» |
|
Esrarengiz ''OSAKA'' FiLmi Warsa Forumda YayinLayabiLirsen Cok Sewinirim..Simdiden Cok SagoLasin.
|
|
|
|
|
|
OkuLLar Kapandi , Haydi KizLar Pamuga Kampanyasina Destek OLun. ''ßaßa ßeni Pamuga Gonder''.Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin | | |