| 12 Şubat 2009, 11:27:12 |
Grubu : Yeni Üye
Konular : 3
Üye İd : 13043
Rep Puanı : 0

|
 |
« : 12 Şubat 2009, 11:27:12 » |
|
ALLAH ISLAH ETSİN Bana sorun siz onu tanitayim kendisini O yemyesil gözleriyle birakmisti etkisini Tuttugunda ellerini unuturdum ben herseyi Zaman ile ögrendim sevgisizlik gercegini Öyle bakki gözlerin solsun karsinda çiçek Öyle sus ki dillerim kalmasin söze gerek Dermanimda kalmadi kalmadi umutlarim Yasamadan bitmesin bugunum yarinlarim Her günümde hep yanimda Her nefesde hep canimda Sen olacaktin gülüm Yalanmis demek buda Her sözünde var yalan inandim sana yilan Avus dolu gözyasi senden bana tek kalan Aci keder gözyasim gecelerde sirdasim Bunca zaman bosyere sana umut sarmisim Verdigim emeklerimLE haram olsun herseyimde Beddua eder oldu kanattigin kalbimde Köse bucak dört yanimda sevenler hep yan yana Bense senin yaninda yasadim yana yana Ben attim adim sana sanma öle bekledim Gönül denen o seye yorgunlugu ekledim Iste senin eserin bu gönül yorgunu Çok perisan haldeyim istedigin oldumu Dinledikce hep beni gözlerin hiç doldumu Anladikca askimi pismanligin oldumu
Anladikca askimi pismanligin oldumu Anladikca askimi pismanligin oldumu
Anladin mi söyle hiç sevgiyi bilirmisin Senin için ölene neler verebilirsin Daha 20 yasimda aldin benden herseyi Bana yalan okuma aciklama birseyi Senin yalanlarina kanarmiyim bidaha Sen ittin askimizi ben affettim bidefa Daha sana sans yok dilenme bosuna Hadi güzelim hadi simdi baska kapiya Görsem evde resmini sizalamaz inan içim Daha sana karismam güzelim secim senin Satarmisin kendini yaparmisin kahpelik Beklemistim sevgini cok biseymi istedik Deli divane olup alev olsan ne yazar Bitti büyük askimiz yalvarmak neye yarar Benim sana son sözüm çok iyi bak kendine Beni sakin unutma ibret olsun gönlüne Ibret olsun gönlüne Ibret olsun gönlüne Ibret olsun gönlüne Ibret olsun gönlüne Beni sakin unutma ibret olsun gönlüne Beni sakin unutma ibret olsun gönlüne
Yeryüzünde görmedim sen gibi yalan dolan Uyardim amma duymadin insan ol biraz utan Malesef o sende yok o dogustan olmali Ve egoist ruhuna kalenderlik dogmali Allah islah etsinki nedenidir ki benden uzak ol hep Söyle bak düsün ki böyle olmamiza ne sebep Belki bekliyorsun sende dayali döseli bir yali Fark ettin mi sen seni olmusun pazar mali Bir baktin aleve attin acimadin ve yaktin oguzunu Bosuna dilini yorma artik aldin tadimi tuzumu Ve yaziklar olsun iste duygu kalmamiski puhh sana Igrençsin deme sakin herkes hak verir bana Canimi yak ve keyif al bak o sans bi kez olur canim Mumunu söndürki pismanliktan arama hiç sakin Bulunmaz hint kumasi olsan kac yazar defol kizim Elimi sallasam yar ellisi olur gönül sazim
Geldi aylardan kasim 11 aydir yalnizim Hangi ay güler gözüm Umrundami umrundami ölmüsüm
|
|
|
|
|
|
|
Bu Sayfayı Profilinde Paylaş!
|
๏̯͡๏ćσмpLєтєσηєвaSтaяdвσγ๏̯͡๏
|
|
|
|
|
|
Lütfen Dikkat! |
|
Linkleri Görebilmeniz İçin
Konuya Mesaj Yazıp Konunun 1. Sayfasına Dönmeniz Gerekmektedir. |
|
(Slmmmmm, Tşkkkkk Gibi)
Usulsüz Yazılan, Kısaltma Kullanılan Saçma Mesajlar Konudan Silinir ve Üye Forumdan Uzaklaştırılır... |
|
|
|
Logged |
|
|
| 12 Şubat 2009, 11:28:32 |

|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2009, 11:28:32 » |
|
Familia Tokat - Bebek Gözlüm O bebek gözlerinde buldum hayati Anladim ki ben senmisim Hep seninmisin hep Senin Sende Benim bebek Gözlüm
Sahimi Bu Gözlerin Gözlerinde Titrerim bak tutustu yaniyor Ellerinde ellerim
Yetmez Zaman Yaninda KAnimsin Damarimda Sanma Sölemek Kolay CAnimsin Sen Canimda
Gözlerinde GöRdüm Kendimi ve Hissederdim Sevgimi Ve Dilimden De Düsmeyen o yek ismini Tek Bakista Yakti icimi bir tebessüm Kiraz Dudaklarinla Çeldin Aklimi Sen bu ask sandalinda YIldizlara bir Sorsam Seni de GösterirLer Yerini Senin Yerindir , Yüreqimin En Derin Yeri Ve orda Sakli kaldi Akli aldi Çaldi Gönlümü Ve Bende ilk Görüste Talip oldum buldum hayatimin anlamini
Kaldim Dört Duvar Icinde Yalniz olmak zordur Bilir misin ki O bebek gözlerin Cikmiyor ki aklimdan Uzaklarda olsan farketmez zaten hep benimlesin birakmam ömrüm boyunca Sen Benim Yeminimsin Güller Kopmadikca dahada güzeldir onun dalinda Sende kopmadikca hersey güzel benim yanimda o Gözlerini Kiskanmadaktan Yoruldu Benim Gözlerim ve Bakma Aynalarda dayanamaz oldu Seni Özledim
Yetmez Zaman Yaninda KAnimsin Damarimda Sanma Sölemek Kolay CAnimsin Sen Canimda
Yaninda kalsam seyrederdim doyamadan ben saatlerce Gözlerinden bir Isik yansir kalbime gitmedikce Aski senle yasamak yasli gözlerine dokunmak Ah bi beraber olsak ve ölene kadar da ayrilmasak Sonsuz olsa dünya sen ve ben ve en derin hayallerimle Gerceklesecek dünyamizda sevgimizde ask doLu bu kalbimizle Gökyüzünde turlar atsak yorulmasak ve el ele dolassak bulutlara uzansak Her günümde sen yanimda her adimda sen canimda bir gülümse tek hayata Sor Garibeyen askimla tasti sabrim haydi artik geliyorum senin yanina Allahima sükürler olsun yaratmis seni benim adima
Sahimi Mi bu Gözlerin Be Gözlerinde Titredim de Bak Tutustu Yaniyor Ellerinde Ellerim
Sen Yokken kalbim benzer ayni tipki bir bos sokak Dj ates familia tokat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2009, 11:29:53 |

|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2009, 11:29:53 » |
|
Familia Tokat - Beni Birak hatirla giderken neler demistin bana vurup gittin kapiyi bakmadin hiç arkana simdi bense gittigim yerden dönmem dönmem bir daha sana
beni birak çaresiz sen beni birak sevgisiz gidiyorum bu kadari fazla yasarim elbette sensiz (x2)
simdi bakardin a neler kaybettin sen (x2) kendi ellerinle aski mahvettin sen (x3)
zorlasanda olmaz artik biliyorsun ki ayrildik pisman olsan neye yarar yazik ettin çok yazik!(x2)
geri dönüp aglama bosa ümit baglama sen giderken agladim sen bakmadin hiç arkana
simdi bakardin a neler kaybettin sen (x2) kendi ellerinle aski mahvettin sen(x3)
zorlasanda olmaz artik biliyorsun ki ayrildik pisman olsan neye yarar yazik ettin çok yazik!(x2)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2009, 11:30:59 |

|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2009, 11:30:59 » |
|
Familia Tokat - Bu Sehrin Geceleri
Bu Sehrin Geceleri Beni benden aliyor Yüregimde Bir KIpirti Kalbim birini Seviyor beniM yarim Canim Yarim Canim Kurban Sana Yarim Ölürüm Iste BIr Tanem Ölümüne Sevdim Sevgilim
Yüzünde Bir Tebessüm Aski Baslatan Bi Kor Nedeni Bellidir Güzel Olan Her biseyde zor Kac Gün Ömrümüz WaR Hiç Bilinmez oLsun bir Dakika Kalsa Bile Sen beniM Yanimda OLsun isterim Haykirsam Seni DAglara Beni Duysan ben Sana Duysam askindan Pisen Aklim Hep Gecer Aklim Sana Düskünüm Askim Kacsak Daglara Bu Sehri Terketsek Ve De geçsek Engel Olan yollari Bestelenen Her Parcada Sen Warsin Bunu Biliyorsun Zaten Bir Tanem
seni Ne Kadar Sevdigimi Bi Sen Birde ALLAH bilir Gözlerinde Isilti Var ve de Gülüyor Içten içten Yedi Bitirdi geçtim kendimden
Eskiden Ürkek Ve de Hep Korkan Birisiydim Ben Beni Yeniden Düne Güldüren Sebebim OLdun Sen Kanayan Yarama Merhem OLdun Aciyan Canima Can Oldun Kanima da Girdin Baglanmamak Imkansiz Sen Teksin Sana Kurban Canim Emin OL Ben Hep Yanindayim
Bu Sehrin Geceleri Beni benden aliyor Yüregimde Bir KIpirti Kalbim birini Seviyor beniM yarim Canim Yarim Canim Kurban Sana Yarim Ölürüm Iste BIr Tanem Ölümüne Sevdim Sevgilim
BU Sehrin Geceleri baskadir Hüzünleri sokak Isiklarinda Sevenlerin Isimleri yildizlara bakinca Gelir Aklima biri Beni Benden Ediyor Bu Sehrin Geceleri Sevgi Ve Askin Yeri Los isiga bürünmüs KaldirimLar Üzerine çiçekciler büzülmüs Benim Çiçegim Gül Benim Çiçegim Özel BeniM Hür askkim waR Dünyadan Güzel
Dilimden Hiç Düsmüyor Ki Isminin Heceleri Deli Divane Ediyor Tebessüm edisLerin
Sevgili Yarim Biricik Askim Yüregim Carpar Seni Gördükce Tutusurum ALevinLe Ve Simdi Soruyorum Yanarmisin BenimLe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2009, 11:32:13 |

|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2009, 11:32:13 » |
|
Familia Tokat - Canim Sevgilim
Al bu kalbim artik senin Senin olsun tum herseyim Senle hayat buldu dunyam Benim canim sevgilim...
Bir gece vakti ansizin oldu, Kalbimin en derininden vurdu Goremedim askin en zirvesini Bana saskin gibi bakakaldin sen Hani yardim edecektin Beni sevecektin birakipta gitmeyecektin Ekmeyecektin askini, beni sevip kotu yollardan gecmeyecektin Tek bir celsede bitti bu ask� Belkide bu benim icin en son sans Geri donmem icin herseyi goze alirim ben yeter ki sen geri don guzelim Emin ol hersey eskisi gibi olacak Bana inan artik Yiprandim ben zorlandim Senin icin cok ter doktum ama ben hic yilmadim Durmadi bendeki askimin etkisi gecmedi bilmedi beni terketmedi Beni selevere gore alevede ele vere Gorsen seni en cok seveninim Bunu bil artik beni terketme Ben yalnizim ben ben asigim Ben ben deliyim� Gonul ister Imkansiz yok bana gore Senin icin hemen oleyim
Al bu kalbim artik senin Senin olsun tum herseyim Senle hayat buldu dunyam Benim canim sevgilim...
Bir gunum olsun bir senem olsun, Istersem beni terkeden olsun Sensizlik cok zor bana gore Bilirim dayanamam ben senin hasretine Gunesimsin sen benim adima dogan, Sevenimsin sen benim canima kiyan Bedelimsin sen odenemeyen, Kefenimsin sen olurken sevilebilen Istersin belkide beni benden Baskasini istersen yeniden beriden Izlerim seni birden bire Kimselere hic gostermeden bidenem Egelem gozler gormez sen yokken� Sen varken acilir perde Dunyamsin sen yoksun nerde, Bilsem birde sevsen olumune Ayrilmasak isterdim hic isterdim biz hep beraber olsak Dilerim Allahdan bundan otesine Ben yetemem ben sensizlige bile gelemem Donemem geriye terkedemem Ben seni birakip sevemem Gidemem bebegim sevenim sensin benim sensiz bile olemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2009, 11:33:09 |

|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2009, 11:33:09 » |
|
Familia Tokat - Gidecek Bir Gün Mecnun Etmisti Beni Eridim Hergün Dostum bana Diyordu Gidecek bir Gün Unut Onu ARama Gönlüm Yeniden Dönse Bitecek Ömrüm
Beklemekte Fayda yokki beklenen hiç gelmiyor ki gelmesin istemem sevmeyi hiç bilmiyor ki sormuyor ki halimi ve kanatmisti kalbimi de Her seferde bin hakaret bunu ben mi istedim de Sanki onla dogmadim ya Ben onsuz da yasarim dayanacak gücüm war bu derdide asarim Bilmeliydim Ben onun ne zalim oldugunu Bilemedim be dostum iste buna yanarim görmeliydin kanayan bu kalbin askla doldugunu bilmeliydin aglayan bu gözlerin mahfoldugunu Sormaliydin Kendine ben ona ne verdim ki aci keder yüzünden baska ne yasattim ki Vefakar Sevgili Olmak cok mu zor gelmisti he cefakarlik cok mu hos memnun musun simdi he Gözden Uzak Olan Gönülden de irak OLurmus Birini Cok Seversen O Zamanda Sogurmus
Mecnun Etmisti Beni Eridim Hergün Dostum bana Diyordu Gidecek bir Gün Unut Onu ARama Gönlüm Yeniden Dönse Bitecek Ömrüm
Dile Kolay Bu onca Yil Pesinde kosturan Oguz Kalmayan bu Sabriminda siniri vardir kuskusuz Dostum Tembih etti böyle dedi ve Cok üzüldüm ama Gercek Suretinde aciga Cikti simdi üzgünüm Söyle bi Gercek waRki bende cok safmisim Içini Bilmeden Tezelden Görünüsüne Kanmisim Delimiyim Neyim ve zaten Geçmisim Karanlik Senden parlak gelecek istemistim yakmadin bana isik Her gecemde Mum Yanar Eridiginde Can Yakar Her Seferde Hep Damar ilacim oldu sen kadar destan olacak askimiz güya Sen Cikardin Satiliga Acimasiz Su Gülü Satti Acik Arttirmayla hiçte beklemezdim senden böle davranis iyice Dinle bu da sana bas kaldiris öldürmen icin yeterli bir iki laf ve hiç gerek yok Kursun Sikma Hiç De Katil OLma Bir Kara Sevda Ugruna
Mecnun Etmisti Beni Eridim Hergün Dostum bana Diyordu Gidecek bir Gün Unut Onu ARama Gönlüm Yeniden Dönse Bitecek Ömrüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2009, 11:35:32 |

|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2009, 11:35:32 » |
|
Familia Tokat - Nede Olsa Tokatli
Gorunusu yuruyusu bir baska Gorunce dustum ben aska Citi piti bir sey cok tatli Nede olsa tokatli
Tutamadim kendimi gorunce asik Oldum ben bak kafamda karisik Gozleri derya sozleri varya Bitiriyor o beni yapiyor hasta Aklima gelen her zaman sen oldun Bakinca yuregimi derinden vurdun Aklimi aldin kalbimi caldin Bu aski bence hep yasamak lazim Geceleri dusumede giren hep sensin Heceleri kekeleyen affet bendim Bedenimi titreten gozlerini seyreden Ne olursa olsun her zaman bekleyen Boyle bir kiz yok hemde tam bana gore Bir soz keserek hazir oldu onumuze Asigim artik bende seviyorum Saskinim ben buna asigim askina Baskasi olmasin istiyorum seni Kalbimde yogunlasir askinin alevi Istesem ben seni simdi babandan Verir mi acaba vurmasin kafandan Takildim sana cikmiyorsun bir turlu Kapildi gonlum birakamam kara gozlum Geliyorum sana ac bana kapilarini Seviyorum seni ver hadi kalp anahtarini
Gorunusu yuruyusu bir baska Gorunce dustum ben aska Citi piti bir sey cok tatli Nede olsa tokatli
Ne guzel bir kiz elma gibi yanak Amacim bir kere opucuk almak Abi bu nasil kiz... manyak bir kiz Seviyorum sanki felegim donmus Gozlerim insan degil melek gormus Aman Allahim vuruldum iste Bu nasil bir bakis bu nasil cilve Elimde olsa kolumada takarim Koluma takarak sehir turu atarim Sehir turu atarim havamida basarim Havami basarak ortaligi yikarim Kursa mi gitmis yurumesi baska Onu gordum ben dustum aska 90 60 90, pamuk gibi eller anam bunu gorse bana ne soyler alacagim bu kizi vermem kimseye seviyorum yandim donecegim deliye donusumuz yoktur olmaz geriye vuruldum iste birakayim ne diye gel bana gel hadi off dedirttir sev beni sev hadi ahh dedirttir seninle olsun cicegim hayat dj ates.. familia tokat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2009, 11:36:45 |

|
 |
« Yanıtla #7 : 12 Şubat 2009, 11:36:45 » |
|
Familia Tokat - Sevmem Senden Sonra Sevmem senden sonra sonum oldun sonunda, hani dedin ya askim ayrilik yok bu askta, yüregimde yanar yangin deliye döner aklim, param parça bu kalbim sensizlige sarildim, Bazen seytana uymak lazim benim agzimi açtirdin sana son sarkim bu sustum kalmam bastan hata kaybettim yolumu diledim ben her gece rabbimden ayrilmak konu olmasin diye hani ölüm ayirirdi hani imkansizdi bos laf hepsi hikâye belki de sevmem senden sonra bir baskasini söyle bana ben kimin oksarim o güzel saçlarini nasil dayanirim baktigim her yer sen kokuyor bedenim donuyor sebebim oluyor beni mahvedisin parçaladin bak kalbimi hiç oldu mu beni birden terk edisin Allahtan dilerim insallah ben gibi ol sen, susmaktan biktim susmak bir çaremiz olmali benden beterini bul erkenden uçurum önümde yanima da gelme nefesin içimde dayamadim ben kaderi böyle yasarim üzülme ölürsem lütfen kabrime gelme, gelmez elimden baskasini sevebilmem imkansizdir sönemez alevin yanacak içimde söndüremez ki hiç kimse öyle demistin yillar önce nerede hani çektin gittin bile göremedim bir gün sebebim sensin gülemedim hiç ben senin insafsiz kalbini bilemedim resmen kandirdin beni sen Allah kahretsin o kadar denedim lakin hiç bir zaman silemedim adini su kadar degerim yokmus oysa yalvaririm, Allah'im al canimi Sevmem senden sonra sonum oldun sonunda hani derdin ya askim ayrilik yok bu askta yüregim de yanar yangin deliye döner aklim param parça bu kalbim sensizlige sarildim Agladim her gece karsi koyamadim gözyaslarima tarumarim ben alin yazim buysa yazik geçmis Yillarima hiç bir anlami yok benim için artik gelsen bile fark etmez terk etmen beni reddetmeni anlatamam cidden tas kalpli bir varlikmissin sen aslinda öyle dememede bakma ve de hiç aldirma seni çok sevmistim ama anlamadin Beni kaybediverdin bir anda her gece kâbusum oldun sen duy benim artik lanetim oldun geç olsa da sunu anladim artik sahte bu askin gülleri soldu yüregimi yak diledigin olsun çek restini bitir olmayan askini dedigini yap kir kalbimi böl bin parçaya kapa tüm yolarini kendime acidim sana o kadar yalvardim Lakin olmadi ki sana deli gibi baglandim ama kalbim niye bir gün sormadi ki birden yok olup gidisine ben hiç anlam veremedim anlasana koca dünya umurumda degil sen yokken ne yapayim yasamayi ben ucu ölüm olsa da hep çabaladim ancak sensizlige sarildim hep duygularin yok olmus bunu gördüm Sana baglanmisken kaygilarinla yiktin bedenimi vursaydin bak hazir aglatmisken ne olursa olsun beni sevmeyeceksin bunu biliyorum ama ne kadar lanet etsem bile kahretsin anla ben seni seviyorum hala Sevmem senden sonra sonum oldun sonunda hani dedin ya askim ayrilik yok bu askta yüregimde yanar yangin deliye döner aklim param parça bu kalbim sensizlige sarildim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2009, 11:42:01 |

|
 |
« Yanıtla #8 : 12 Şubat 2009, 11:42:01 » |
|
Familia Tokat - Sevmemki Bir Daha Sendemi Dostum Sendemi Kapattin Kalßini Asklara Askmi Asklar Moda Olmus Sahte yüreklerde yemin ettim sevmem sevmem birdaha ßirdaha sevmem kimseyi kalbim yandi asklardan aglatan kandiran hep beni mutluluk hayatta sanki cok güldüm ya sevmemki bir dahada ßirdaha sevmem kimseyi kalbim yandi asklardan aglatan kandiran hep beni mutluluk hayatta sanki cok güldüm ya sevmemki bir dahada
ayrilik gerekti ask bitince herkez ayri yolda can icinde kalmaliydi oda gitti sonunda mutluluksa masal bitanem gülmek ise bir hayal seven insan dermi askim sana hoscakal bir yalandi sevqi sözün kahpe ruhun bir yalan birakip gitmek basit terk etmek ise bir olay yürekle baslar askin temeli sana göre cok kolay. bozulma hic bos yere sözlerinde anlam yok somurtma hic bos yere gözlerinde anlam yok bitti artik pisman oldun senin tercihindi belki birzamanlar askinin yalan gercegiydi ihmalin yüzünden kaldik ayri yollarda ilk degildin son oldun bu kahpe dünyada yeminim olsun asla sevmem birdaha ve son defa. kaybolan bu ömrümde zebani oldu lanet olasi kisiligin içimde nefretim doldu aski yasamak istemek ti ßekli Yanlis Adami vurdun yok telefi beddumla kahrol iyimi vicdan azabi cekerken bir seferde maf olursun dilerim insan olsan yapmazdin gelde gör bi halimi tipli oldum ßen nakot Dj ATES FAMILIA TOKAT
ßirdaha sevmem kimseyi kalbim yandi asklardan aglatan kandiran hep beni mutluluk hayatta sanki cok güldüm ya sevmemki bir dahada ßirdaha sevmem kimseyi kalbim yandi asklardan aglatan kandiran hep beni mutluluk hayatta sanki cok güldüm ya sevmemki bir dahada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2009, 11:42:45 |

|
 |
« Yanıtla #9 : 12 Şubat 2009, 11:42:45 » |
|
Familia Tokat - Yalan Sevgili Yemini Sen Bozdun Dünyami kararttin Zalim Sevqili Yemini Sen Bozdun Günahi Senin Dünyami kararttin Zalim Sevqili Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim Kalbimi Kanattin Yalan Sevgili
Yenimi Sen Bozdun Sözümde Hep Durdum Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim
Bos Hayal Icinde Sana bakar Bu Gözlerim Derin midir Yerin mi Kalbimin Icinde sakli gözlerin aglar iken duyamadim söyle neydi nedenimiz Derinden yaraladin bu kalbi simdi kaldi caresiz Yeminle Baslamistik Sence kIm Sözünde Durmayan Nedensiz Ayrilik Budur Sen Degilmi Suclayan kefilsiz aski baslatan da var hata hep Can Sikan ÖnLem almaliydim Cünkü Sendin Hep Kazik Atan ilgisiz OLan Sözde Ben Misim Sus lafimi Kesme Sevmiyordun Madem Beni aRtik Görmesen Telafisiz hatalarin Birikti Sansin Yok Daha idare Ettim her Seferde Bende Insanim AnLa Günahi Sende kaldi Sen Acimasiz Yemin Bozan Tanimadim Bi Anda NanköR arkamdan kuyu kazan Biktim Artik Bitsin Artik Ben Pes ettim artik bak yukarda ALLLAH kork biraz islah etsin cok yazik
Yemini Sen Bozdun Günahi Senin Dünyami kararttin Zalim Sevqili Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim Kalbimi Kanattin Yalan Sevgili
Yenimi Sen Bozdun Sözümde Hep Durdum Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim
Elime Bir Kalem Kagit mecal yeterse Yazarim hep Sayfalarca Karaladim ve Silemem Artik Cok Sebep gecelerim karanlik bir o kadarda yalnizim Sigara Dostum Oldu ve Hiç de Dagilmiyor Efkarim Bosuna Cabala Onca Yil üstelikte Terkedil Bence Kisiligin Yüzünden Kaldim Iste Sersefil Tek Basima Derbeder Su Halimden Kime ne zalim Yine Biriyle Mazimi Döktüm Karadenize Sabahlar oldum artik uykular Firari Der Ve Sen Soyut Iken Ve Bende Bir Somut Beden Neden Ölüm Denince Bir cekinme Olmuyor asiL yasam derinden korkutan ve Sevdim bir kez Yok mu Beni Kurtaran
Hayallerim Yikildi 1 umutlarim Tükendi 2 bak Sevginde bitti 3 Birakip Gitmenle 4 Goller yanlis oldu Bir geçerli Nedenin Olmaliydi Hemde Sözünü Tutmayanda Ben Olmaliydim amaa....!
Yemini Sen Bozdun Günahi Senin Dünyami kararttin Zalim Sevqili Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim Kalbimi Kanattin Yalan Sevgili
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2009, 11:43:46 |

|
 |
« Yanıtla #10 : 12 Şubat 2009, 11:43:46 » |
|
Familia Tokat - Yalvarma Kapanip Dizime Yalvarma Sakin Seni Unutmaaam Yakindir Yakin Hatirla Gidince NasiL Dayandin Vefasiz Sevginden Artik Usandim
Hep beni Üzerek Tepeledin Askimi Seni Sevmistim ama Sonu Farkli Sakin Ha da Dizime de kapanayim Deme Yüzüm yok Ama Yinede Aman deneme Deli Sevdayi Gömdü Mezara Belki de geldik nazara Cana Yakin Kalbimi Yaktin Acima Sen Mi Geldin Insafa Hep Zirvala Artik Inanmam Dayanma Gücümü bitir Sonra Da Af Dile Sen Padisah Kizi Olsan Bile Su Kadarcik Degerin yok Bunu Bil Evinin Kizi Ol Takilma Pesime Sana Daha Sans Yok ve De Kapi Kapali ve bana artik ugrama Hadi ArTik AGlama Bosa akan Göz yasini sileni Bulursun Vefasiz Sevgini Vermis Olursun
Kapanip Dizime Yalvarma Sakin Seni Unutmaaam Yakindir Yakin Hatirla Gidince NasiL Dayandin Vefasiz Sevginden Artik Usandim
Sana Yine Kanarak Sevecegim Sanma Geri gelmissin ama bil bosuna Derin Bi Derya Bense Içinde Boguluyor Bedenim Bak Sessizce Kapanma Dizime Bosver Kalsin Adini Anarsam batsin bu adim Geri Dönüp Ardina Bakma Bitti Sevgimiz vardi silindi Bitti Kuruyan Yaprak Geri Yeserirmi kalbim Yarali Geri Düzelir mi sen Ne yaparsan Yap ama artik Degerin Kalmadi çöp Gibi ARtik Sans VermisTim ama yine aYni Düzelen birsey olmadi gayri Usanip Biktim Kapanma Dizime ARama Ve SorMa Görünme Gözüme
Kapanip Dizime Yalvarma Sakin Seni Unutmaaam Yakindir Yakin Hatirla Gidince NasiL Dayandin Vefasiz Sevginden Artik Usandim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Şubat 2009, 11:45:01 |

|
 |
« Yanıtla #11 : 12 Şubat 2009, 11:45:01 » |
|
Daha FazLa İstiorSanız YardımCı Olurum HepSi Hemen Hemen Varıdır:) Size YardımCı OlduySam NE mutlu Bana!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|