Kalpleri Buluşturan Forum! > Konusan Gazete > Politika Ve Siyaset Gündemi (Moderatör: Dj_Q@RizMa) > Büyük düello Perşembe

Ekmek Teknemiz :)

Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Büyük düello Perşembe  (Okunma Sayısı 465 defa)
20 Eylül 2008, 07:08:38

Grubu : Emektar Üye
 Konular : 1596
 Üye İd : 1010
 Rep Puanı : 18

« : 20 Eylül 2008, 07:08:38 »

Büyük düello Perşembe  

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayında tartışma önerisini kabul etti. Fırat ve Kılıçdaroğlu Perşembe günü saat 14.30'da Uğur Dündar yöneteceği programda karşı karşıya gelecek.

Kılıçdaroğlu ve Fırat'ın tarafsızlığı üzerinde uzlaştıkları Star TV Grup Başkanı Uğur Dündar hurriyet.com.tr'ye Perşembe günü yapılacak büyük düello ile ilgili bilgi verdi ve şunları söyledi:

"Bugün hem sayın Kemal Kılıçdaroğlu hem de Dengir Mir Mehmet Fırat ile ayrı ayrı konuştum. İkisinin de TBMM'de benim yönetimimde yapılacak bir basın tartışması programına kabul ettiklerini teyit ettim. Her ikisi de bu akşam Star Ana Haber Bülteni'ne canlı olarak çıkacaklar ve bir kez daha TBMM'de Perşembe Günü saat 14.30'da yapılacak programa katılacaklarını milyonlar önünde söz verecekler"

Bu Sayfayı Profilinde Paylaş!

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Lütfen Dikkat!

Linkleri Görebilmeniz İçin Konuya Mesaj Yazıp Konunun 1. Sayfasına Dönmeniz Gerekmektedir.

(Slmmmmm, Tşkkkkk Gibi) Usulsüz Yazılan, Kısaltma Kullanılan Saçma Mesajlar Konudan Silinir ve Üye Forumdan Uzaklaştırılır...

22 Eylül 2008, 05:38:19

*

Grubu : Yeni Üye
 Konular : 4
 Üye İd : 10255
 Rep Puanı : 1

« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2008, 05:38:19 »

slm arkadaslar
 evet büyük düelloyu bende bircok insanlarimiz gibi izledim ve bu sonuca  vardim ,bizler nezaman toplum olarak  baskalarin haklarina saygi,sevgi gösterirsek belki toplum alarak bir yerlere vara biliriz ,düsüncelerimi sizlerlen baylasmak istiyorum.saygilar
27 Eylül 2008, 10:44:57

Administrator
*

Konular : 1096
 Üye İd : 1
 Rep Puanı : 66

« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2008, 10:44:57 »

Alıntı:selin05 tarafından gönderildi.
slm arkadaslar
 evet büyük düelloyu bende bircok insanlarimiz gibi izledim ve bu sonuca  vardim ,bizler nezaman toplum olarak  baskalarin haklarina saygi,sevgi gösterirsek belki toplum alarak bir yerlere vara biliriz ,düsüncelerimi sizlerlen baylasmak istiyorum.saygilar

Selin Sizlere Bir Nevi Katılıyorum... Ama haklı Haksızlık O kanaati Bizlere Verilmek Düştü İse Açık Konuşmak Gerekirse AKP kanatına İftira Atılıyor Gibime Geldi...
28 Eylül 2008, 03:47:04

Konular : 1596
 Üye İd : 1010
 Rep Puanı : 18

« Yanıtla #3 : 28 Eylül 2008, 03:47:04 »

Alıntı:TuRKuaZ tarafından gönderildi.

Selin Sizlere Bir Nevi Katılıyorum... Ama haklı Haksızlık O kanaati Bizlere Verilmek Düştü İse Açık Konuşmak Gerekirse AKP kanatına İftira Atılıyor Gibime Geldi...

Haklı haksız o kanaati vermek  tabiki bize düşüyor..Nasıl seçimlerde gidip bir kanaate dayanarak bunlara oy veriyorsak verdiğimiz oyun sonucunu takip ediyorsak tabi ki bir kanaate varmak bize düşer.
Bu ülkenin gerçek sahipleri olarak kiracılarımızın, evin geçici sahiplerinin (bizi yönetenlerin) neler yaptığını takip etmek tabiki hakkımız..!

Akp  veyahutta Chp yada bir başka parti hakkında bir iddia varsa ve bu iddia yı yöneltenler bu iddiayı kanıtlayacak  ve halkı ikna edecek belgeler sunuyorsa kamuoyuna,
İddianın yöneltildiği tarafın (akp) bu iddiayı çürütecek belgeleri sunup kendi haklılığını belgeleyerek kamuoyunu ikna etmesi gerekir.Suni olarak bana iftira ediliyor diyerek kamuoyunu ikna edemez..!

İftira veyahutta değil ortada korkunç, çirkin bir iddia var bizler bu ülkenin gerçek sahipleri olarak gerçeği aydınlatmak, bunlara inanıp onları suçlamak demiyorum bakın, aydınlatmak için elimizden geleni yapmamız gerekir birilerini savunmak yerine..! İddianın yöneltidiği taraf akp değil chp de olabilirdi ya da bir başka parti..! Önemli olan asıl önemli olan bu ülkeyi seven milletinin menfaatini düşünen,demokrasi isteyen herkes gibi yine bütün bunların üstüne gitmek gerekir..!

Birileri akp ye iftira ediyor olabilir.Burada akp nin yapması gereken kendilerini haklı çıkaracak belgelerini karşı tarafa sunup kendilerinin haklı olduklarıını kanıtlamak değil midir? Böylece hem bizler hem de karşı taraf aaa tamam bu bir iftira ya da iftira değil diyebiliriz.Ama akp kendilerini haklı çıkartacak belgeleri kamuoyuna sunmayıp da iddianın sahiplerini suçlamaya kalkarsa işte o zaman şüphe duymak işten bile değil..!

Birilerini yok yere suçlamak değil gerçekler ışığında doğruyu bulmak, birilerini kuru kuruya savunmak değil gerçeklerle ,belgelerle savunmak en doğrusu sanırım..!

Artık en iyi savunma saldırmaktır stratejisi bir işe yaramıyor..! bunu Hem chp hem akp hem de diğer bütün partiler anlamalı bence..! Hakkında bir iddia var ama o kendini savunmak yerine karşıdakini suçluyor.. Oysa öncelikle kendisine yöneltiler iddiayı çürütmesi gerekir. Hal böyle olunca halk (ülkenin gerçek sahipleri) durup bir düşünür..!

Fakat bütün bunlar iyi oldu.Çünkü her iki tarafta birbirlerinin suçlarını ortaya çıkartıyorlar.Böylece halk kimin ne olduğunu anlıyor.Bu kavgadan her iki taraf da farkında değil ama her ikiside yenik çıkacak..Çünkü her ikisi de birbirinin kirli çamaşırlarını ortaya döküyor bu ilk değil önümüzdeki zamana içerisinde zincirleme devam edecek.Akp Chp nin, Chp de Akp nin kirlilerini dökecek ortaya.. Ve bu kavga halk gerçekleri öğrenmş olarak çıkacak.. Ve iki partiyi de Çöp e atacak..!

Bilmem anlatabildim mi?  smiley.gif

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
07 Ocak 2009, 22:43:55

*

Grubu : Yeni Üye
 Konular : 3
 Üye İd : 10776
 Rep Puanı : 0
 Kişisel Mesaj : mor ve ötesi forever!

« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2009, 22:43:55 »

çok güzel anlatmışsın inşallah dediğin gibi insanlar kötüyü anlayarak ondan vazgeçme yoluna giderler.bu hepimizin temennisi...

_WE'RE SOARİNG,FLYİNG THERES NOT A STAR  İN          HAEVEN THAT WE CAN'T REACH_
Sayfa: 1
  Yazdır