Ürek, Aysun Kayacı'nın “Filmde Fatih ile öpüşmeyeceğim” açıklamasına cevap verdi
Şarkıcı Fatih Ürek, “Şeytanın Pabucu” isimli filmde başrolünü paylaşacağı Aysun Kayacı'nın “Filmde Fatih ile öpüşmeyeceğim” açıklamasına cevap verdi:
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Valla ben Aysun'la öpüşmenin bu kadar önemli birşey olduğunu bilmiyordum, kendimi şanslı hissediyorum. Bekleyelim görelim diyorum. Ben Aysun'u öperim de koklarım da, o da beni öper, koklar. Onun gibi güzel bir kadını öpmeyi herkes ister, eminim beni öpecek.”
|
|
| ||
|
||
| Sayfa: 1 |
|
|
Gönderen | Konu: "Aysun'u öperim de koklarımda" (Okunma Sayısı 49 defa) |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Sayfa: 1 |
|
| Benzer Konular | ||||||
| Konu Başlığı | Başlatan | Yanıtlar | Görüntülenme | Son Mesaj | ||
|
|
Ahmet Kaya'dan "Siz Yanmayın" klibi....Sahne Performansı Süper..:: YouTube Klipleri | saddam | 0 | 107 |
Gönderen: saddam |
|
|
Ahmet Kaya'dan "Kafama sıkar giderim" klibi...Süper..:: YouTube Klipleri | saddam | 0 | 176 |
|
|
Grup Yorum "Hey Gökler"...Sarkı;Ahmet Kaya'ya aittir... YouTube Klipleri | saddam | 0 | 114 |
|
|
" Hic bir Dua geri cevrilmez " + " Uyku Dua´si " Dua / Zikir | Kervansaray | 0 | 149 |
Gönderen: Kervansaray |
|
|
EVOL WAVES "Mimi" & "Too Far Away" Progressive House || April, 2008 House - Trance - Techno | MassMavi54 | 2 | 53 |
Gönderen: NightßLue |
| Anasayfa | Seslichat | Üye Listesi | Arama | Yardım | Takvim | Arşiv | Wap | Wap2 | İmode | Xml | Rss |
|