Son Ziyaretinizden Buyana 0 Mesaj Gönderildi.
Sizin Mesajlariniza 0 Yeni Cevap Yazildi.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Arkadaslar Burayi Artik Birakiyorum .. Selametle ..
Konudaki Cevap Sayısı
8
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme Sayısı
317

Sayfa: 1
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gönderen Konu: Arkadaslar Burayi Artik Birakiyorum .. Selametle ..  (Okunma Sayısı 317 defa)

28 Mayıs 2007, 14:06:18
Heyy
Emektar Üye

Rep Puanı 5

Kayıt No: 1670

Nereden:

İletişim

« :»

Sesli Chat

Arkadaslar Buraya Bir Daha Girmeyecegim Girsem Bİle Mesaj Yazma Gibi Bir Sey Olmciak Saadece izLeyici OLacagim .. Görevli Oldugum Yerlerdede Benim Görevlerimi Alirsaniz Sevinirim .. Artik Bu Mekanda Aynı InsanLarla Aynı Mesajlasmalar Artık Benı Sıkmaya Basladi Kusura Bakmayin .. Evet Sizler Cok iyisiniz Ama Bir hal Hatir Sormak icin Sizlere Msnden Yada Burdan Yzarim Özel Mesaj OLarak .. Sürekli Ayni Forum Insanlari .. Istemedende Olsa Insan Sıkılabiliyor ..
28 Mayıs 2007, 14:11:09
OzaN
Emektar Üye

Rep Puanı 7

Kayıt No: 243

Nereden:istanbul

İletişim

« Yanıtla #1 :»

dogrudur haklısın sıkılabilirsin ama pes etmek yakışmadı sana smiley.gif senin yerinde olsam kalır o hep aynı insanların içine yenilerini katmaya ugraşırdım yani kısacası kendi eglencemi kendim yaratırdım ki öylede yapıyorum smiley.gif saygı duıyuyorum ama yakıştıramadım ...
Adı Aşk Sebebim !...
28 Mayıs 2007, 14:12:52
Heyy
Emektar Üye

Rep Puanı 5

Nereden:

İletişim

« Yanıtla #2 :»

Ozancim Bazi Forum Adreslerine girdigimde degisik degisik insnalar geliyor .. ben sürekli aynı insanlar derken sizlerden sıkıldıgımı söylemiyorum ama sürekli ayni sohbetler olunca pek güzel olmadı .. ben kendime programlar ve msn bilgilendirme gibi yerlerde ilgi gören forumlara gitmek istiyorum sadece eglence icin formu kullanmak istemiyorum .. bugun sizlere haber verdim ve baska siteye gidecegimi sizler huzurunda duyurdum .. yenilerini getirmek isterdim ama hic biride foruma dresinden anlamior gelipte sohbet icing nelecekse hic olmasın hepsinden iyidir ..
28 Mayıs 2007, 14:19:32
OzaN
Emektar Üye

Rep Puanı 7

İletişim

« Yanıtla #3 :»

sadece eglenmek başkadır eglenerek ögrenmek başkadır ömer bura eglenilerek ögrenilir ..tabi bu birazda senin yapına baglı olarak gerçekleşen bir olay sürekli aynı sohbet dedigin yazılarıda  kendinin  yazdıgını unutma smiley.gif degişik konular açarsın degişik cevaplar alırsın bu kadar basit  ögrenmekte ögretmekte senin elinde smiley.gif elinden gelen herşeyi yaptıgına inanmıorum bu forum için çünkü elinden daha fazlasının gelecegini biliyorum ...
Adı Aşk Sebebim !...
28 Mayıs 2007, 14:23:08
Heyy
Emektar Üye

Rep Puanı 5

Nereden:

İletişim

« Yanıtla #4 :»

Ozan .. Ayni Sohbetleri Yapmaktan Sıkıldıgımı Belritim . .Sizlerin Ayni Sohbetinden Sıkıldımı idda Etmedim Degil mi ?

Bu Forum icin Daha Neler Yapmaliyim ? Msn Ve Programlar Bölümünde Suana Kadar Ne Yapmadim da ilgi görmedi ? Benim Tüm Mesajlarimi Tüm Forumalrdaki mesajlarimi Kendi Sitemdeki Mesajlarimi Toparlasan Suan programlar ve Msn bölümlerine Ekledigim Mesajlar Kadar Olamaz .. Ozan Formu Anlik ileti niyetine Kullandigimiz Bir gercek Hergecen Gün Size Bakarak Bende Alismaya Basladim .. Daha Önce Programlarda Bir konu varsa tesekür etmek degil yorum yapmak istiyordum yapiyordumda ama burdaki ilgiye bakarmisin üyenin biri yazar programlar bölümünde bu gece canım sıkılıyor smiley.gif) suan konustumuz konuyla alakasi yok ama siteye gelen herkes bunu sohbet niyetine kullanılıyor .. sizler icin forum eglence kaynagi olabilir ama benim icin degil ..
28 Mayıs 2007, 14:51:25
OzaN
Emektar Üye

Rep Puanı 7

İletişim

« Yanıtla #5 :»

bende böyle bişey iddaa etmedimki zaten smiley.gif benim söyledigimle senin yzdıgıın alakası yok smiley.gif nasıl ii hissediyosn kendini öyle yap ömer smiley.gif allah yolunu açık etsin ...
Adı Aşk Sebebim !...
28 Mayıs 2007, 14:53:03
Heyy
Emektar Üye

Rep Puanı 5

Nereden:

İletişim

« Yanıtla #6 :»

Saolasin Ozan ..
31 Mayıs 2007, 02:16:03
Esrarengiz
Administrator
*

Rep Puanı 134

Kayıt No: 12

Nereden:İstanbul

12 Aralık'ta Asker

İletişim

« Yanıtla #7 :»

Anlamsız ayrılmalarınıza anlam veremiyorum neden gidiyorsun diye sormayacağım.

DewilOmer smiley.gif Allaha emanetsin
12 Aralık 2008'de Askerim
Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı - Ulaştırma / Etimesgut / ANKARA

( Ağlayacaksın...Hep yanacaksın, kimi görsen beni ARAYACAKSIN. Buz tutmuş yüreğim, hasretinle dolu kaybettiklerine A Ğ L A Y A C A K S I N... )
16 Şubat 2008, 11:10:30
ENDAM
Emektar Üye

Rep Puanı 58

Kayıt No: 42

Nereden:Internet

İletişim

« Yanıtla #8 :»

Devilömer burdamisin huh.gif

Sayfa: 1
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir