Son Ziyaretinizden Buyana 0 Mesaj Gönderildi.
Sizin Mesajlariniza 0 Yeni Cevap Yazildi.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Ann£ İyiki Doğdun Ama Yoksun... :(
Konudaki Cevap Sayısı
9
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme Sayısı
312

Sayfa: 1
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gönderen Konu: Ann£ İyiki Doğdun Ama Yoksun... :(  (Okunma Sayısı 312 defa)

30 Ağustos 2007, 18:36:03
maRjinaL
Yeni Üye
*

Rep Puanı 18

Kayıt No: 336

Nereden:istanbuL

oLmaDı işTe..

İletişim

« :»

Sesli Chat

'2 Şubat....Bugün var edildim, buradayım, varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor. Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm ama nede olsa ben benım, varım ya! Bu bana yetiyo. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir çocuk olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim

'12 Mart.....  Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyka besleniyorum.Kalbini dolaşıp dolaşıp gelen sıpsıcacık kan bana geliyor.Beni seven bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum.. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bi sürpriz olacağım...

'28 Mart.....  Hiç görmediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı, dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Düşünün bir yıl sonra bu elin değdiği yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımda ve dilimden sözcükler  dökülecek... herhalde önce 'anne' diyeceğim

'18 Nisan.... Bugün pek mutluyum.İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi tıpkı annemin ki gibi. Annem bedeninde iki kalbin attığını bilseydi ne kadar sevinirdi! 'Duyuyormusun anne?'

'25 Nisan... Hergun biraz daha büyüyorum. Kollarımı ve bacaklarımı da biçimlendirmeye başladım. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklıcam seni anneciğim.. Şu ayaklarımda tamamlansında beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belkide birlikte okula gideriz..

'   Mayıs... Ah evet bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allah'ım parmaklarımda çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplıcam, annemin ellerinden tutucam..belkide güzel bi şiir yazacağım. Anneciğim ordamısın ? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum...

... Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var. Anneme benziyorum galiba

'Ekim... Kulaklarım daha iıi duyuyor artık. Artık Senin karnında değilim. Anneciğim senin kalbinin seslerini duyuyorum. Sende benimkini duyabiliyomusun?  Hatta sesini bile tanıyabiliyorum.Sesin ne kadar tatlı hiç duymadığım birşey bu. Güzel ve sağlıklı bi çocuk olacağım. Kollarında uyuyacağım.. yüzüne bakacağım.. o tatlı sesini dinleyeceğim.Beni çok seveceksin dimi anne.

7 yıl sonra...  Anne burada birşeyler oluyo. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... sustun! Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne... anne... anneciğim..Yüzümde soğuk birşey hissediyorum. Anne yüzümü parçalıyolar... Anne birşeyler yap... anne kanım çekiliyor anne... canım yanıyor anne anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne... anne kalbimi parçalıyorlar... anneciğim..... anneee....anneee....

Bu gün annemin doğum günü  cry.gif Yanında olamsamda sana dokunamasamda yerin cennet mekanı olsun. Her ne kadar sana layık olamasamda hayat devam ediyor ve düzelicek herşey inan. Bazen kızıyorum sana beni bu kendini bilmezlerin ortasında bi başıma bıraktın diye ama seçim senin değildiki. Toprağını gözyaşlarımla bir kez daha ıslattım. Seni çok özledim  cry.gif

Tek evladın Yavuz... 

NasıL OLsa Bi SekiLde VericekSem Son NefeSimi.. CıkacakSa Bu Can! Ya Yanında Ya YoLunda oLacak..!!
30 Ağustos 2007, 18:44:23
_aLiŞ_
Tembel Üye
**

Rep Puanı 8

Kayıt No: 1478

Nereden:FaTiH - KaRaGüMRüK...

İletişim

« Yanıtla #1 :»

Abim ne yapmışsın sen ya yemin ederim aglıyorum olamaz böyle bir yazı tüylerim diken diken oldu allah rahmet etsin anneye abim sıkma güzel canını annen eminim senle grurduyorudur...bunu sende biliyorsun herşey daha iyi,güzel olucak abim allah gönlüne göre versin yanında biz varız abi ne kadar anne gibi olamasakta bizde senin bi kardeşiniz canınız bunu sakın unutma... cry.gif
CokayRıLıkLaryaŞaDımOyüZdenHerŞeyibiTiŞikyaZdım...

Her Hakkım Saklıdır®™
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³
30 Ağustos 2007, 18:47:36
BeYaZ
Emektar Üye

Rep Puanı 92

Kayıt No: 2

Nereden:FaTiH KaRaGüMRüK

İletişim

« Yanıtla #2 :»

Alıntı:_aLiŞ_ tarafından gönderildi.
Abim ne yapmışsın sen ya yemin ederim aglıyorum olamaz böyle bir yazı tüylerim diken diken oldu allah rahmet etsin anneye abim sıkma güzel canını annen eminim senle grurduyorudur...bunu sende biliyorsun herşey daha iyi,güzel olucak abim allah gönlüne göre versin yanında biz varız abi ne kadar anne gibi olamasakta bizde senin bi kardeşiniz canınız bunu sakın unutma... cry.gif

AyNen waLLahi....  sad.gif

MeKanı Cennet oLsun...
GümRükLü...Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
31 Ağustos 2007, 00:05:22
__ece__
Yeni Üye
*

Rep Puanı 5

Kayıt No: 204

Nereden:İstanbul - Üsküdar

İletişim

« Yanıtla #3 :»

Sen naptın öyle canım ya inan dicek laf bulamıyorum ama yalnız degilsin kardeşin seni asla yalnız bırakmıcak herzman yanındayım canımla kanımla  cry.gif tüylerimi ürperttin inan annen senle gurur duyuyordur..MEKANI CENNET OLSUN KANKSIM..!  cry.gif
02 Eylül 2007, 02:17:42
ByN_TuRKuaZ
Administrator
*

Rep Puanı 89

Kayıt No: 3846

Nereden:

İletişim

« Yanıtla #4 :»

Allah Rahmet Eylesin Nur İçinde Yatsın...
SÖYLESEM TESİRİ YOK
SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL..

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Tıklamadan Asla Geçme
02 Eylül 2007, 02:24:47
BeyTi
Emektar Üye

Rep Puanı 43

Kayıt No: 3

Nereden:İstanbul

кιѕιѕєℓ ηєуιмιz σℓ∂υкι мєѕαנıмız σℓѕυη !

İletişim

« Yanıtla #5 :»

Yawus yaKtın nan Beni sad.gif  AqLadım Resmen nan sad.gif   cry.gif  cry.gif   cry.gif   Yawusum Senin annen bisimde annemis mekanı cennet olsun yawusum
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
02 Eylül 2007, 03:01:50
7iklim_ask
Süper Moderator
*

Rep Puanı 42

Kayıt No: 352

Nereden:{ AqŁâмâsıη Đîyє Çocuk Yûяєqîм}

EŁmâ Şєkєяî dє AŁdıм, ßâŁondâ, Pâbuçtâ

İletişim

« Yanıtla #6 :»

Bir cümle ile anlatmak gerekirse annelerimiz bizim CANımız...

ALLAH YERİNİ MEKANINI CENNET ETSİN...
{ AqŁâмâsıη Đîyє Çocuk Yûяєqîм}
EŁmâ Şєkєяî dє AŁdıм, ßâŁondâ, Pâbuçtâ
Bû SôN Çizik ßırâktığım...
03 Eylül 2007, 06:02:38
_S£A_
Saygın Üye

Rep Puanı 23

Kayıt No: 427

İletişim

« Yanıtla #7 :»

nur içinde yatsın...O seni gökyüzünde biryerlerde izliyor.O seni hiç bir zaman terketmedi...

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

05 Eylül 2007, 00:49:50
Esrarengiz
Administrator
*

Rep Puanı 134

Kayıt No: 12

12 Aralık'ta Asker

İletişim

« Yanıtla #8 :»

Allah rahmet eylesin. Ana gibisi yoktur tabi ama takdiri ilahi işte. Allah sabır versin.
12 Aralık 2008'de Askerim
Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı - Ulaştırma / Etimesgut / ANKARA

( Ağlayacaksın...Hep yanacaksın, kimi görsen beni ARAYACAKSIN. Buz tutmuş yüreğim, hasretinle dolu kaybettiklerine A Ğ L A Y A C A K S I N... )
27 Ocak 2008, 15:49:52
SaRıŞıN
Saygın Üye

Rep Puanı 5

Kayıt No: 2109

Nereden:ßuRs@

İletişim

« Yanıtla #9 :»

CANIM ABİM BENİM  ALLAH ONU SENDEN DAHA ÇOK SEVMİŞ DEMEK Kİ ALMIŞ YANINA BİLİRİM ANNESİZLİĞİN ÇOK KÖTÜ Bİ DUYGU OLDUĞUNU AMA HAYAT ACIMASIZ OLDUĞU İÇİN BOYUN EĞMEK GEREKİYO ÜZME CANINI  ...
.                                  SoYaDıMıN iLk HarFi KiSiLiGiM KaDaR Öz...!!!                        .

Sayfa: 1
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Googleden Aranılan Kelimeler